Jež školarac

četvrtak, 16.04.2015.

Jesu li zadaće važne ?

Zadaće su važne zato jer tada vježbamo, a kada se vratimo u školu možemo dobiti dobru ocjenu. Ima puno razloga zašto trebamo pisati zadaće: radi vježbe, radi ocjena i tako dalje. Oni koji ne pišu zadaću mogu doći na red za pregled i ne piše im se dobro. Djeca shvaćaju zadaću kao dodatno sprećavanje odmora i uživanja, ali to je jedan od načina odrastanja. I meni je nekade lijeno pisati zadaće, ali znam da je to za moje dobro. Zadaće se moraju pisati jer je to dio školskih obaveza.

Tina Kozarić


Zadaća je kad nam u školi učitelj zada zadatke. MI te zadatke zovemo zadaća. Učitelj nam daje te zadatke da pomoću njih vježbamo. Ja mislim da su zadaće važne i da ih se mora pisati. Kada ne napišemo zadaću može biti posljedica. Možemo dobiti jedan ili učitelj napiše u bilježnicu da nemaš zadaću,a ispod ti se roditelji moraju potpisati. Taj potpis moraš moraš donjeti u školu da učitelj zna da su to roditelji vidjeli. Ne smijemo prešutjeti roditeljima da nismo napisali zadaću. Ako roditelji dođu na informacije i saznaju za prešućenu zadaću mogu nas grditi. Zbog zadaće možemo pasti godinu. Zadaća je važna i treba ju se pisati.

Hana Krpan

Zadaću nam zadaje učitelj.Djeca se uvijek ljute, jer bi se radije igrali vani. Kada pišemo zadaću iz njih nešto naučimo i dobijemo dobru ocjenu u školi. Zadaća je i naša obaveza. Kada bi izbjegavali pisanje zadaće ne bi mogli imati dobre ocjene. Poslije bi trebali i nešto malo ponoviti. Da bi uspjeli napisati točno zadaću moramo se potruditi. Zadaća je ponekad zanimljiva , a ponekad dosadna, ali ju ipak trebamo pisati.

Lina Kordaso


Dragi prijatelji morate pisati zadaće.Poslušajte zašto. Ako ne pišemo zadaće možemo dobiti lošu ocjenu zato što učitelj ili učiteljica to može vidjeti. Zadaća nam pomaže da lakše naučimo gradivo. Pišite zadaću!


Magdalena Ćorić


Zadaće su nam važne zbog toga što kad pišemo zadaću učimo i ponavljamo određeno gradivo. Zadaće nam najčešće zadaju učitelj i učiteljice. Moramo ih pisati da možemo upisati neki fakultet kad narastemo Neka djeca misle da zadaće nisu potrebne,ali jesu. Djeca, odnosno neka djeca smatraju da su sve shvatili i naučili,i da im ne treba vježba.Ali škola ne ide svima najbolje. Neka djeca baš sve stvari ne shvaćaju, pa ne bi bilo uredu da učitelj njima da zadaću,a ostalima ne. Ja ponekad ne volim pisati zadaću, ali znam da moram.


Rebeka Salak

- 09:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.